top of page
unnamed (1).jpg

OM FANNY

Som fysioterapeut er jeg opptatt av å utføre kvalitet i det arbeidet jeg utfører, for å gi deg som kunde en optimal behandling, med utgangspunkt i ditt behov.

Det å kunne hjelpe andre mennesker med å oppnå en smertefri hverdag og en så normal kroppsfunksjon som mulig, er det som gjør at jeg brenner for faget og jobben min. 

Jeg har tre og et halvt års utdannelse ved University College Syddanmark, og jeg er sertifisert lymfødembehandler. Utenom dette har jeg også startet på en spesialisering innen Ortopedisk Medisin, som består av diagnostikk og behandling av muskel og skjelett lidelser.

I tillegg til den allmenne kompetansen fra min grunnutdanning i Danmark, innehar jeg følgende kurs: KT1 (kinesiotape), Løpestilsanalyse, akupunktur, behandling av krystallsyken, behandling av Parkinson, behandling av sykelig overvekt og jeg innehar kurs i motiverende intervju.

Fanny er utdannet fotpleier. En fotpleier fjerner hard hud, steller og former negler. Behandlingen avsluttes med en sirkulasjonsøkende fotmassasje og krem tilpasset din hud.

Om Fanny: Opening Hours

                    HER FINNER DU OSS

Om Fanny: Contact Us
bottom of page